3x stijlvolle cadeaus voor mannen

Bij cadeaus voor mannen wordt vaak gedacht aan douchegel, sokken of een stropdas. Maar of ze er na al die jaren nog echt zo blij mee zijn? Wat meer variatie wordt absoluut gewaardeerd. Want zeg nou zelf, ondanks het lieve gebaar wil jij toch ook niet elke keer hetzelfde cadeau krijgen? Tijd dus om hier verandering in te brengen. Elke man heeft zijn eigen stijl. Om de outfit compleet te maken zijn er dan ook genoeg leuke cadeaus te vinden. Wij helpen je op weg met een aantal tips.

Nu is het tijd voor je eigen tas

Moet je voor je vriend ook altijd allerlei spullen in je tas bewaren als jullie op pad gaan? Natuurlijk wil je dit wel doen voor je lief, maar nu is het een keer zijn beurt om de spullen te dragen. En dan niet jouw tas, maar met zijn eigen tas. Het assortiment van tassen voor mannen is tegenwoordig zeer breed dus er is altijd iets te vinden wat bij zijn stijl past. Denk aan een handige rugzak, een leren laptoptas of een schoudertas in een kleiner formaat.

Altijd bij de tijd

Niet elke man is een groot liefhebber van sieraden. Toch zijn er een aantal sieraden waar je absoluut niet mee de mist in kunt gaan, zoals een horloge. Deze zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen en merken, zodat er altijd wel een exemplaar te vinden is die bij de stijl past. Kies een bijvoorbeeld een smarthorloge als de man in kwestie ontzettend blij wordt van leuke gadgets. Of ga voor een Quartz horloge met een lederen band wanneer er vooral zakelijke outfits gedragen worden. Online vind je een ruim assortiment van goedkope mannen horloges. Zo kost het jou niet al te veel geld, maar maak je iemand wel heel blij met een mooi én nuttig cadeau.

Een bezoekje aan de barbier

Heeft de man in kwestie een goede baard, maar wel wat moeite om deze goed in shape te krijgen? Geef dan eens een bezoekje aan de barbier cadeau. Deze specialist brengt de baard mooi in vorm en knipt het haar in een passend model. Zo kan er gekozen voor een look uit de jaren vijftig, maar een hip kapsel is natuurlijk ook mogelijk. Sommige barbiers maken er een hele experience van door bijvoorbeeld ook een glaasje whisky aan te bieden tijdens de knipbeurt.

Author: Kim

Share This Post On