4 zomer musthaves voor iedere vrouwengarderobe

Lange avonden op het terras, cocktails drinken, dagen aan het strand of gewoon lekker in de tuin. De zomer is weer van start gegaan. Bij al dat genieten is het natuurlijk wel belangrijk om de juiste outfit te dragen. Natuurlijk betekent dit niet dat je bakken met geld moet uitgeven om jouw garderobe te upgraden. Een beetje vernieuwing is echter wel fijn. Maar wat haal je in huis van www.thestorewoerden.nl/? Hieronder volgen vier absolute zomer musthaves voor iedere vrouwengarderobe om je op weg te helpen.

1.  Jumpsuit

 

Jumpsuits mogen in elk geval niet ontbreken in jouw garderobe deze zomer. Heel fijn dat je zonder al te veel moeite direct een geheel setje kunt samenstellen. Het is de perfecte outfit als je geen zin hebt om veel tijd in je outfit te steken. Combineer de jumpsuit met enkele accessoires en je bent klaar om te gaan.

Wist je dat een jumpsuit ook nog eens de perfecte keuze is voor een dagje strand? Je draagt het eenvoudig over je badkleding en het is heerlijk luchtig op een warme dag.

2.  Shorts

 

Op de echte warme dagen wil je natuurlijk over fijne, luchtige kleding beschikken. Shorts mogen dan ook niet ontbreken. Kies bij voorkeur voor denim shorts. Deze zijn heel eenvoudig te combineren. Ze passen bij vrijwel iedere outfit. Wist je dat deze shorts tegenwoordig ook nog eens in werkelijk alle soorten en maten verkrijgbaar zijn? Van de standaard denim short tot een high waist exemplaar. Door te experimenteren met verschillende stijlen, creëer je eenvoudig een geheel nieuwe look.

3.  Jurkjes

 

Jurkjes doen het eigenlijk altijd goed in de zomer. Met een leuke zomerjurk ben je direct klaar. Het aanbod is bovendien zo groot, dat er altijd wel iets voor je bij zit. Of je nu kiest voor een heel fleurig exemplaar met ruches of een eenvoudig zwart jurkje, eigenlijk doet iedere jurk het goed. Een jurkje is praktisch, eenvoudig te combineren en ook nog eens heerlijk luchtig. Het heeft niet veel nodig. Eventueel een paar mooie schoenen en extra accessoires en je bent klaar om te gaan.

 

4.  Badkleding

 

In de zomer breng je meer tijd dan normaal door aan en in het water. Daarom mag goede badkleding ook zeker niet ontbreken. Haal je elk jaar weer een goedkoper exemplaar en voel je je hier toch niet altijd zeker in? Of merk je toch dat de kwaliteit te wensen overlaat? Dan dagen we je dit jaar uit om echt eens te investeren in goede badkleding. Kwalitatieve badkleding gaat zonder problemen jaren mee.

 

Veel vrouwen voelen zich onzeker in badkleding. Gelukkig is er tegenwoordig heel veel keus om jouw onzekerheid weg te nemen. Maak je je bijvoorbeeld zorgen om je buik(je)? Kies dan voor een corrigerend badpak of een tankini. Zo valt dit veel minder op. Weet je niet goed welke badkleding het beste staat bij jouw figuur? Laat je dan informeren in de winkel.

Author: Kim

Share This Post On