De 3 modemusthaves van dit moment

Als echte fashionista wil je natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode. Elk seizoen zijn er weer andere modemusthaves en het is soms lastig om op de hoogte te blijven. Om je een beetje bij te praten, hebben we de drie leukste modemusthaves van dit moment op een rij gezet. Van de trendy flared pants tot de layer-trend, na het lezen van dit artikel ben je weer helemaal op de hoogte!

Onmisbaar: flared pants

De flared broeken hebben officieel een comeback gemaakt. Skinny jeans mogen zeker nog, maar als je een flared pants hebt gedragen, wil je nooit meer anders. De stretchy variant hangt bijna bij elke vrouw in de kast, maar dit seizoen zijn ook de jeans-varianten hot en happening. Het leuke aan deze populaire trend is dat de broeken in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Hierbij moet je denken aan verschillende stoffen en kleuren, maar ook komen ze in allerlei verschillende prints. Van panterprint tot sterretjes: er is voor ieder wat wils. 

Schattige scrunchies

Maar niet alleen de flared pants hebben een comeback gemaakt, ook de scrunchies zijn terug van weggeweest. Deze leuke haaraccessoires zijn niet alleen erg leuk om te dragen, maar zijn ook goed voor je haar. Om het elastiek zit namelijk alleen maar zachte stof. Hierdoor komt je haar niet vast te zitten en breekt het niet af. De scrunchie kun je op verschillende manieren dragen. Bind je haar bijvoorbeeld hoog op je hoofd vast met de scrunchie en laat de voorste plukken van je haar hangen. Of ga voor een casual look met de haaraccessoire om je knot. 

Meerdere kettingen bij elkaar dragen

De trend die we al langere tijd voorbij zien komen: het dragen van meerdere kettingen bij elkaar. Officieel wordt het de layer-trend genoemd. Dit houdt in dat je laagjes sieraden draagt. Je kunt verschillende leuke kettingen bij elkaar combineren of een exemplaar kopen wat al uit meerdere laagjes bestaat. Het dragen van meerdere sieraden is eigenlijk al een hele tijd hip, maar wordt steeds uitgebreid met andere stijlen. Combineer bijvoorbeeld een simpele ketting met een sieraad met een korte uitspraak of jaartal. Zo maak je deze trend net even iets persoonlijker. 

Op zoek naar andere leuke musthaves? De Musthaveshop biedt niet alleen leuke mode-items aan, je vindt er ook andere leuke en handige producen. 

Author: Kim

Share This Post On