De grootste sieraden trend van 2021

Elk jaar komt er wel weer een nieuwe trend op op het gebied van sieraden, in dit blog hebben we er een paar voor je op een rijtje gezet voor zowel mannen als vrouwen.

Trends voor vrouwen in 2021

Bij vrouwen is het dit jaar vooral het geval dat er sieraden terug komen van weg geweest, denk hierbij aan de grote ronde oorbellen. Maar ook bijvoorbeeld de stoere sieraden met gekleurde stenen er in verwerkt, denk hierbij aan de grote opvallende zilveren ringen bij vrouwen. Maar ook juist de elegante sieraden komen weer helemaal terug, denk hierbij aan bijvoorbeeld sieraden met parels. Er wordt dit jaar veel verwacht van bijvoorbeeld de parelketting de parel is helemaal terug van weggeweest en moet het helemaal gaan doen in 2021. Dit wordt ook aangetoond op het gebied van oorbellen, de trendwatchers verwachten dat de parel oorbel het ook heel erg goed gaat doen dit jaar bij de dames. Dus voor alle dames die dit lezen, wil je er dit jaar helemaal hip bij lopen op het sieraden vlak? Probeer een sieraad met parels er in of natuurlijk de andere trends die benoemt zijn hierboven.

Trends voor mannen in 2021

Voor mannen zijn de trends in 2021 niet echt drastisch veranderd, nu zijn er voor mannen ook een stuk minder sieraden dan voor vrouwen. Als is er op dat vlak wel weer vooruitgang geboekt, er zijn de afgelopen jaren heel wat sieraden bijgekomen voor mannen. Er is steeds meer keuze en er komt steeds meer op de markt wat betreft mannen sieraden. Bijvoorbeeld op het vlak van de armbanden is er veel vooruitgang geboekt. De armband is helemaal hip bij de man, denk hierbij aan schakelarmbanden van metaal of goud maar ook aan leren armbanden of zelfs met kralen. Eerst was het vaak van dat de man meestal alleen een trouwring of een zegel ring droeg maar ook hierin is het een en ander veranderd. Er is veel meer keuze gekomen in sierringen.

Sieraden met een emotionele waarde

Sieraden met een emotionele waarde of een aandenken zijn ook weer helemaal in in 2021, dus die wat oudere gouden ring die je als aandenken van iemand hebt kan je gewoon dragen als je dat wil in 2021. Deze trend geldt overigens voor zowel mannen als vrouwen

Author: Kim

Share This Post On