De leukste caps online bestellen

Leuke caps

Ze zijn niet alleen ideaal voor praktisch gebruik: ze dragen leuke caps in de winter om je warm te houden of dragen ze in de zomer om je tegen de zon te beschermen, ze dienen ook als een manier om je stijlspel te versterken. Onlangs zijn petten opnieuw op elk echelon van de mode binnengekomen, helemaal van catwalks tot gewoon helpen om onze maandenoude kapsels tijdens quarantaine te verdoezelen – en de trend houdt aan.

Yupoong

Als een van de leuke caps heeft Yupoong de gave om dingen die ultra-simplistisch zijn, om te zetten in gewaagde stijlverklaringen. De minimalistische baseballcap van het merk met geborduurd logo van katoen-twill is versierd met niets anders dan een stikker en toch valt het op als een van de meer netjes op maat gemaakte hoofddeksels die we in maanden zijn tegengekomen. Elk exemplaar is gemaakt van duurzaam materialen en heeft een geborduurd merk met witte draad, ventilatiegaatjes en een plooibare snavel die in verschillende vormen kan worden gevormd en gevormd voor de ultieme zonwering. Combineer dat met de reputatie, de ongeëvenaarde bouwkwaliteit, prestige en designer-roots, en je hebt een cap die snel een van je meest gebruikte accessoires zal worden.

Brixton

Als een van de leuke caps van tegenwoordig, is de Grade Mesh van Brixton gemaakt voor buitenactiviteiten, en als een van de meest prestatiegerichte modellen van het merk is het geen wonder dat enkele van ’s werelds beste atleten zweren bij het ontwerp dat ervoor zorgt dat het is een van de leuke caps op de huidige markt. Het leuke design waarbij de achterkant doorzichtig is, zorgt met verschillende logo’s voor unieke caps. Met de perfecte pasvorm, duurzame kwaliteit en de meegaande mode, is dit een merk om te overwegen! Er is ook een verstelbare sluiting die met één hand kan worden aangepast, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden wanneer de pet te los of te strak zit.

Stetson

De Gatsby caps van zijn vooral bekend van de serie Peaky Blinders. In de jaren 20 droegen veel mannen ‘platte’ petten. Hoewel dit door de jaren heen nog steeds vaak gedragen werd door oudere mannen, is dit veranderd sinds de TV serie. Steeds meer jonge mannen dragen namelijk ook deze petten. De platte petten komen in verschillende materialen voor, hoewel wol het vaakste gebruikt wordt. Dit houdt het hoofd lekker warm in de winter. Wanneer je een stijlvolle cap/pet wil is de Stetson zeker de moeite waard!

Hier boven hebben we verschillende caps besproken die naar onze mening zeker in het rijtje van leuke caps thuis horen. Met deze merken die de moderne stijlen hebben verbonden met de look-and-feel van de caps van vroeger. High5shop bied deze en verschillende andere merken aan. Indien je op zoek bent naar een leuke cap waarvan je zeker weet dat die bij jou zal passen, neem dan snel een kijkje in het online assortiment!

Author: Kim

Share This Post On