De voordelen van gellak

Gellak is nagellak dat de natuurlijke nagels versterkt, het blijft tot wel 3 weken zitten. Zo zien de nagels er langer mooi en verzorgd uit, zonder dat je hier teveel tijd aan kwijt bent. Gellak is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels, het versterkt deze juist. De eigen nagel scheurt en breekt minder snel, door het gebruik van gelnagellak. Gellak behoudt zijn kleur goed en geeft daarnaast een mooie glans aan de nagels, de nagellak is erg stevig en is ook krasvrij.

Gellak laten aanbrengen

Bij diverse salons kan je gellak laten aanbrengen, nadat dit is aangebracht wordt het gedroogd met een speciale UV of LED lamp. Met deze speciale lamp droogt de nagellak heel snel en hoef je niet met je handen te wapperen tot ze droog zijn.  In de salon hebben ze vaak een breed aanbod van diverse kleuren gellak, de kleuren vervagen niet en blijven in perfecte conditie. Je kan zelf de kleur uitzoeken die het beste bij jou past. Het verwijderen van de gellak kan je het beste bij de salon laten doen, hier kunnen ze de gellak er binnen een paar minuten afweken in een speciaal badje.

gellak

Gellak op de teennagels

Gellak op de teennagels blijft vaak nog langer mooi, het resultaat is op de teennagels6 tot 8 weken zichtbaar. Ideaal voor in de zomer of voor op vakantie, voor als je vaak slippers of open schoenen draagt. Het bespaart namelijk een hoop tijd, omdat je niet elke keer opnieuw je nagels hoeft te gaan lakken. Gellak is ook een stuk goedkoper en natuurlijker dan kunstnagels, ook is het veel minder schadelijk voor de eigen nagels omdat deze bij het gebruik van gellak niet op de bovenkant geveild hoeven te worden.

Author: Kim

Share This Post On