Dochter Lionel Richie scoort modellencontract

De familie Richie gaat lekker. Pa Lionel sluit straks in 2015 Glastonbury af, en dochter Lionel – Sofia, heet ze – heeft op zestienjarige leeftijd een modellencontract in de wacht gesleept.

Het gaat om een contract bij Select Model Management, en da’s hetzelfde bureau dat Pixie Geldof, Agyness Deyn en Irina Shayk representeert. Tel daarbij op dat Sofia beste vrinden is met Kylie en Kendall Jenner én ze een kleerkast van zus Nicole te plunderen heeft, en Sofia zou best nog wel eens op korte termijn opeens overal kunnen zijn.

Volgend jaar staat ze in ieder geval al op de pagina’s van tijdschriften Fault en Unleash’d, dus dat is een start. Dan nog een kleine introductie van de voorkeuren en bezigheden van Sofia Richie: ze houdt van pingpong en Game of Thrones, haar peetvader is Michael Jackson en diens dochter Paris is ook een van haar beste vriendinnen – naast Kylie en Kendall dus –, ze is groot fan van de Olsen Twins en al helemaal van label The Row, en ook Chanel, Givenchy en Balmain zijn favoriet.

Ben je weer helemaal bijgepraat.

Author: Kim

Share This Post On