Draag altijd het juiste ondergoed

Ook al is het niet zichtbaar voor de rest, bij elke outfit is het minstens zo belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het kiezen van het juiste ondergoed. Want als je ook onder je outfit de juist kleding draagt, zal je zien dat je kledingstukken net iets beter zitten. Rondlopen in een mooi jurkje, maar met daaronder een te strakke onderbroek zal voor jou niet prettig voelen. Of een bh die juist te los zit, waardoor je de bandjes steeds weer opnieuw over je schouders moet trekken. Investeer daarom ook eens in een aantal setjes mooi ondergoed. Zo kan jij je comfortabel bewegen, krijg je lichaam de juiste ondersteuning en worden je vormen op de juiste manier geaccentueerd.

De juiste bh kiezen

Bh’s zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Dus ongetwijfeld zal je een exemplaar vinden die helemaal past bij jouw smaak. Maar heeft deze ook de juiste maat? En geeft deze voldoende steun? Veel vrouwen gaan de mist in door steeds maar weer bh’s te blijven kopen met dezelfde cupmaat. Echter kan dit veranderen door hormonen, veranderingen in het gewicht en gebruik van medicatie. Meet daarom dus altijd de omtrek van je borsten en zoek hierbij de passende cupmaat. Heb je een vollere cup? Kies dan een bh met bredere bandjes voor voldoende ondersteuning (zo gaat het niet trekken bij je schouders). Voel jij je ongemakkelijk in een winkel? Online bh kopen kan ook. Ook hier krijg je assistentie voor het maken van de juiste keuze door te klikken op ‘maatadvies’.

 

Onderbroek en kleding

Ook wat betreft de keuze voor je onderbroek moet je blijven opletten. Draag wat jij lekker vindt (dus trek ook vooral die wijde onderbroek aan als jij daar lekker in kan bewegen), maar in sommige gevallen kan je beter een andere keuze maken. Bijvoorbeeld wanneer je een wit jurkje draagt. Dit tekent wat sneller, waardoor de randen van je onderbroek te zien zijn. Kies in dit geval voor een naadloze slip (in de juiste maat!) in een huidskleur. Dan valt er niets van te zien. Ook al is de jurk van een dunnere stof. Draag je een vrije korte jurk of rok? Wees je dan bewust van het feit dat je ondergoed sneller zichtbaar kan zijn. Kies in dit geval dan bijvoorbeeld voor een zwarte boxer.

 

Hallo shapewear!

Is jouw lichaam nét niet strak genoeg voor dat ene jurkje? Of zoek je een snelle manier om de mooie rondingen van je lichaam te accentueren? Dan is daar een oplossing voor in de vorm van shapewear. Deze is bij menig lingerie webshop verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals een onderjurk, een torset, een tailleslip of een hemdje. Deze corrigeren je lichaam en geven ook nog eens voldoende ondersteuning. Zo zit dat ene jurkje net even iets mooier. En maak je geen zorgen, shapewear is gemaakt van stretch zodat aantrekken eenvoudig gaat en je ook nog kunt blijven ademhalen.

Author: Kim

Share This Post On