Heren slippers

De zomer staat nu echt voor de deur en we kunnen niet wachten om weer te genieten van de zon! Bij lekker weer horen natuurlijk zomerse en luchtige schoenen die vooral erg comfortabel zijn. Welke schoenen zijn er nou meer geschikt dan een paar stijlvolle heren slippers voor de warme zomerdagen? Haal je favoriete paar dus maar snel uit de kast of shop een nieuwe paar heren slippers bij Sacha. Van slippers met een brede band tot slippers met een gaaf leer design. Shop ze bij Sacha!

COMFY

Slippers moeten natuurlijk comfortabel en luchtig zijn om de hele dag te kunnen dragen, maar ze mogen er ook zeker leuk uit zien. Want ook met slippers voeg jij een stijlvol item toe in je outfit. In het zonnetje op een zomers terrasje of onderweg naar het strand, slippers zijn hierbij altijd een goede optie. Sacha heeft een ruime keuze aan heren slippers. Ga je voor teenslippers, su├Ęde slippers, slippers met gekruiste band of leren slippers? Wat je ook kiest, je zal in ieder geval comfortabel de zomer doorkomen!

SANDALEN

Zijn sandalen en slippers hetzelfde? Zeer zeker niet! Een sandaal heeft vaak een grotere band of riem die over de wreef loopt en sluitbaar zijn middels een gesp of elastiek. Slippers hebben daarentegen geen sluiting en trek je gemakkelijk aan- en uit. Een sandaal geeft vaak meer steun dan een slipper omdat er door de sluitbare sluiting. Ook sandalen zijn er in verschillende kleuren, stijlen en vormen. Brede bandjes, dunne bandjes, gespen, riempjes, je kunt het je zo gek niet bedenken!

Author: Kim

Share This Post On