Hoe kies je de bomberjack heren voor de zomer

Het is weer zomer, en dat betekent dat we al onze winterjassen die in onze kasten begraven, maar niet elke dag is het warm genoeg om zonder jas in een T-shirt naar buiten te gaan. Dit zijn de dagen dat een bomberjack heren perfect van pas komt, maar dan moet je deze wel eentje hebben. Hierom hebben wij een stappenplan gemaakt waarmee jij jouw bomberjack heren voor de zomer vind.

 

bomberjack heren

 

De lengte

Je denkt misschien dat er alleen korte bomberjacks zijn, maar niets is minder waar. De korte versie is wellicht wat bekender maar ook de langere versie bestaat. Over het algemeen zou je zeggen dat een bomberjack voor de zomer kort moet zijn, maar een langere kan wel van pas komen voor die regenachtige lentedagen. Zowel een lange als een korte heeft zijn voor- en nadelen, kies dus vooral wat je mooi vindt.

Het materiaal

Voor de warmere dagen wil je een bomberjack heren met een dun stofje dat lekker luchtig is, zo kun heb je het met een T-shirt eronder niet te warm maar ook niet te koud. Je kunt dus beter voor een bomberjack van nylon gaan, dit is een dun en licht stofje wat goed ademt, suède zal bijvoorbeeld erg warm worden. Bovendien werkt nylon waterafstotend en blijf je hierdoor droog in de regen

Waarmee wil je hem combineren?

Wanneer je een bomberjack heren voor de zomer kiest is het slim om deze ook bij de rest van je zomerkleren te laten combineren, wanneer je vooral neutrale kleuren in je kast hebt hangen kun je met je bomberjack dus zo ver gaan als je wilt, maar als bepaalde kleuren veel terugkomen dan is het verstandig om een bomberjack uit te kiezen die hier bij past.

Het wordt een eitje om een bomberjack heren uit te kiezen met deze tips. Denk dus eerst na over deze vragen voordat je gaat shoppen, en dan zal je shoptripje een stuk sneller en efficiënter verlopen.

Author: Kim

Share This Post On