De leukste korte kapsels voor vrouwen met krullen

Heb je krullend haar? Dan zul je je lokken af en toe wel kunnen vervloeken. Krullen kunnen er namelijk snel droog en pluizig uitzien, en dat is niet bepaald fashionable. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je krullen er weer stralend uit te laten zien. Droog je haar voorzichtig, vind de producten die goed bij jouw haar passen en verzorg je hoofdhuid. Heb je je krullen uit frustratie kort geknipt? Geen zorgen! Er zijn genoeg leuke kapsels die je kunt maken met korte krullen. In deze blog geven we je een paar tips voor leuke korte kapsels!

Meer volume door een bob en/of laagjes

Je krullen kort knippen, is soms een heel goed idee. Als je lokken te lang worden, gaan ze namelijk hangen en is het volume ver te zoeken. Wees dus niet bang om je haren in een bob te laten knippen. Dit kapsel maak je helemaal af door wat laagjes te laten knippen. Zo creëer je namelijk nóg meer volume. Je haar is nu een stuk minder zwaar en je kunt weer genieten van een volle bos krullen! En ben je helemaal niet bang om de schaar in je haar te laten zetten? Dan kun je ook kiezen voor een echt kort kapsel. Ga voor kort aan de zijkanten en laat je haar bovenop iets langer. Dit zal je een hele gave look geven!

Een speelse pony

Ook een pony is zeker iets om te overwegen als je een kort kapsel met krullen hebt. Juist dan staat een pony ontzettend leuk en speels! Overleg met je kapper hoe je pony lekker luchtig en speels blijft, je wil immers niet dat er een dikke, zware pluk haar op je voorhoofd hangt. Het is fijn als je alle kanten op kan met je pony en dat er nog wat voorhoofd zichtbaar is. Het lijkt misschien spannend om een pony te laten knippen, maar vaak komt je kapsel er prachtig uit te zien!

Een hoge staart of knot

Soms wil je je krullen even uit je gezicht dragen, en dat is heel begrijpelijk. Als je krullen hebt, zijn er genoeg leuke opgestoken kapsels te maken. Maar bijvoorbeeld een staart bovenop je hoofd. Doordat je krullen nu speels naar beneden vallen, is deze haarstijl meteen erg leuk. Ook kun je een knot maken. Maak een strakke knot bovenop je hoofd of ga voor een wat meer nonchalante look met een losse knot achterop je hoofd.

Clip-in hairextensions voor meer lengte

Heb je binnenkort een feestje? Of wil je gewoon een keer wat meer lengte of volume in je haar? Dan zijn clip-in hairextensions perfect. Deze hairextensions kun je zelf makkelijk in je haar bevestigen, en er ook weer uithalen aan het einde van de avond. Als je hairextensions wil kopen, kun je terecht bij Hairextensions Voordeel. Hairextensions van echt human hair kun je gewoon krullen, dus zo passen ze perfect bij je haar. Met clip-in hairextensions kun je af en toe genieten van een volle bos krullen!

Author: Kim

Share This Post On