Kyra & Ko jouw damesmode

Kyra & Ko wordt steeds vaker gezien. Ze brengen collecties uit waarbij altijd een indruk achtergelaten wordt. Het is kleding waarvan je als vrouw ziet dat het leuke kleding is, dat goed staat en waar je vaak ook van zegt: “Wat zie jij er leuk uit!”, maar niemand weet van welk merk het is. Mensen die de collecties volgen, herkennen wel de stijl van Kyra en Ko. Er worden veel verschillende kleuren gebruikt als blauw, rood, roze, grijs, groen en nog veel meer. Deze damesmode van Kyra & Ko is gemaakt voor de zelfverzekerde vrouw, die vrouwelijke kleding wil dragen. Het is het merk van de hedendaagse moderne vrouw!

Het merk is ontstaan in 2003, opgericht door Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei. Zij hebben een eigen stijl die ze in hun kledingstukken hebben weten te groeien en zijn daar niet vanaf geweken. Het mooie aan dit merk is dat het gemaakt is door vrouwen, voor vrouwen. Zij weten als de beste welke rondingen te accentueren en welke te camoufleren. Daarnaast weten ze welke kleuren en stoffen prettig zijn om te dragen. Zoals eerder vermeld is het echt gemaakt voor de zelfverzekerde vrouw die niet per se de catwalk trends wilt volgen, maar echt voor een eigen moderne stijl gaat.

Het merk verbreed zich bijvoorbeeld met de Kyra en Ko sjaal. Deze passen in de stijl van het merk en zijn precies afgestemd op de winter 2017. Van vrouwelijke jurkjes tot nette broeken. Daarnaast kan je het je zo duur maken als je zelf wilt. Als je de online webshop in de gaten houdt, zal je zien dat er regelmatig een outlet is. Het verkoopadres van de Kyra & Ko speelt daarom vaak een belangrijke rol voor de vrouwen. De kleding wilt gedragen worden, maar uiteraard liever met korting. Houdt daarom de webshop van Van Zuilen in de gaten voor jouw perfecte aanbieding.

Author: Kim

Share This Post On