Mooie oorbellen + Kettingen met swarovski

Op de catwalk zien we als trend voor de komende lente veel kleur. Fluoriserende kleuren, schreeuwende opdrukken, opvallende patronen, grote applicaties: wat dit betreft kan het niet gek genoeg. Zelfs op het gebied van make-up mag je helemaal afwijken van de nudetinten. Maar voor je dagelijkse outfit kunnen wij ons voorstellen dat zo’n heftige kleurcombinatie iets teveel kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een nette kantoorbaan hebt. Hoe voeg je dan alsnog op een subtiele manier meer kleur toe aan je outfit?

Als je liever niet opvalt

Maar wat subtiel nou precies is, dat is weer verschillend voor iedereen. De een durft de outfit te combineren met opvallende accessoires, zoals grote statement kettingen en tassen. Maar de ander houdt het liever nét iets kleiner. In dit geval kan je alsnog steeds alle kanten op. Denk hierbij aan je nagels lakken in een opvallende kleur (of gebruik nagelstickers met een leuke opdruk), mooie oorbellen of andere accessoires als kettingen, sjaaltjes of een mooie armband.

 

De kraagjestrend

Wil je jouw outfit nét even dat beetje meer geven? Laat dan ook zeker niet de kraagjestrend aan je voorbijgaan. Geef je trui of shirt een upgrade door deze te combineren met een los kraagje. Zoals de naam al aangeeft, is dit een losse kraag die je eigenlijk bij elk kledingstuk kunt dragen (shirt, trui en zelfs een jurk). Deze zijn online verkrijgbaar in verschillende varianten en maak je eenvoudig vast door middel van een aantal knoopjes. Zo geef jij je huidige garderobe een compleet nieuwe look (en extra kleur) zonder nieuwe kleding te hoeven kopen.

Kan jouw halslijn, naast de losse kraag, nog wel wat extra’s gebruiken? Combineer deze dan verder met sieraden, zoals kettingen met Swarovski. Ook komend seizoen is the sky the limit, dus draag zoveel kettingen als je wilt.

 

Kies een andere basiskleur

Kies jij altijd voor de kleur zwart? En vind je het ook lastig om je outfit van meer kleur te voorzien? Ga dan eens voor een andere basiskleur als beige, marineblauw, chocoladebruin of taupe. Deze kleuren zijn ook geschikt om te combineren met kledingstukken in fellere tinten. Op deze manier doe jij op een subtiele manier toch mee met de catwalktrend van dit seizoen. Benieuwd welke kleuren precies bij jou passen? Neem dan eens contact op met een specialist voor kleuradvies.

Author: Kim

Share This Post On