Nieuwe computer!

Hallo mensen Kim hier!

Ik heb laatst een nieuwe computer gekocht en aangesloten, maar het internet wou niet werken. Ik heb alles geprobeerd om hiervoor te zorgen. Internetkabel opnieuw aansluiten, via mijn mobiel gezocht naar een oplossing en zelfs een nieuwe kabel gekocht! Ik vond het echt raar dat zelf toen mijn internet nog niet wou werken.

Na alles nog een keer nagekeken te hebben, kwam ik er achter dat het niks met mijn computer te maken had. Het probleem was de router die niet heel goed werkte.

Ik snap niet zo heel veel van routers en heb dus iemand die het wel snapt gevraagd om me te helpen, blijkbaar was er een aansluiting kapot. Gelukkig heb ik een router met meerdere aansluitingen, waardoor ik nu weer op het internet kan via mijn computer en blogs schrijven.

Nu werkt alles prima en de computer is veel sneller dan mijn oude, de internet kabel die ik heb gekocht kun je hier vinden.

Ik ben vast niet de enige met dit probleem en zou graag willen weten of jullie dat ook hebben gehad! Zo ja, hoe hebben jullie het opgelost? En hebben jullie nog tips voor me?

Alvast bedankt!!

Author: Kim

Share This Post On