Op zoek naar jouw favoriete merk tegen de scherpste prijs? Het kan nu!

Heb je wel eens een webshop gezien die al jouw favoriete merken in één overzicht brengt en je op de hoogte stelt wanneer er een speciale aanbieding is? De kans is niet zo groot, maar SuperSales doet het! En het werkt heel makkelijk. Als je op de website komt, kun je beginnen met zoeken naar de merken die jou aanspreken. Je kunt vervolgens filteren op je persoonlijke eigenschappen, zoals maat of kleur, en dan een speciale alert instellen. Deze alert waarschuwt je als jou gefilterde voorkeuren in de aanbieding zijn.

Het leuke van SuperSales is dat het een gecombineerde webshop is, zowel Nederlands als Belgisch. Aan de webshop hebben zich inmiddels al ruim 170 prachtige merken gelinkt, die in bepaalde periodes komen met geweldige aanbiedingen. Je hoeft door de alert, waarvoor je je kan inschrijven, niet meer elke dag online te zoeken in enorme assortimenten. Voor jong en oud, dames en heren is bij SuperSales een plek ingericht die voldoet aan de nieuwste eisen van het (online) winkelend publiek.

Waarom SuperSales als webshop?
Mensen shoppen graag, maar kopen nog liever in de aanbieding. Dit is al jaren zichtbaar in de fysieke retail, maar ook online is dit een duidelijke trend. En wie wil nou niet zijn favoriete merk kopen tegen de mooiste prijzen. Alles wat je hoeft te doen is je voorkeuren en eigenschappen doorgeven, SuperSales doet de rest voor je. Ben je wel te laat voor de aanbieding omdat je je niet had ingeschreven voor de alert? Dan weet je wat je te doen staat!

Een verlanglijstje maken
Je kunt bij SuperSales ook een verlanglijstje maken. Hierop staan producten of merken die je leuk vindt. Deze kun je ondertussen altijd aanpassen of uitbreiden. SuperSales zal op basis van dit verlanglijstje ook komen met mogelijke producten die je leuk kan vinden. Zo ben je niet altijd afhankelijk van één merk, maar zie je ook de kwaliteit van andere merken.

Bron: www.supersales.be

Author: Kim

Share This Post On