Persoonlijke cadeaus voor haar: 3 tips

Is jouw beste vriendin binnenkort jarig? Of viert je zus een feestje? Het geven van een leuk cadeau kan nogal een hele opgave zijn. Soms vind je het perfecte cadeau meteen, maar meestal struinen we het hele internet af naar een leuk geschenk. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een leuk paar sokken (net zoals vorig jaar) te geven, maar een persoonlijk cadeau vinden we toch net even iets leuker. We delen drie leuke tips voor gepersonaliseerde cadeaus met je. 

Sieraden doen het altijd goed

Er zijn bepaalde cadeaus die het altijd goed doen bij vrouwen, hier zijn sieraden het perfecte voorbeeld van. Een leuke ketting of een trendy armband: je hebt ontzettend veel opties. Voordat je zomaar iets aanschaft, zul je moeten kiezen tussen de kleuren goud en zilver. Let eens op welke kleur jouw vriendin of zus meestal draagt. Vervolgens kun je een leuk sieraad in dezelfde tint kiezen. Is ze niet zo’n sieradendrager? Ook dan is het leuk om een sieraad cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met eigen naam of de naam van haar dochter of zoon.

 

Een gezellig uitje

Weet je niet wat voor cadeau je moet geven? Als ze alles al heeft en eigenlijk niks nodig heeft, is het leuk om een uitje cadeau te doen. Van een dagje naar de dierentuin tot een romantisch weekendje weg, er zijn erg veel verschillende mogelijkheden. Om het echt een persoonlijk geschenk te maken, kun je het uitje afstemmen op de eigenschappen van de persoon aan wie je het geeft. Is je vriendin erg sportief? Dan kun je ervoor kiezen om een kanotocht of iets anders actiefs cadeau te doen? Is ze juist het tegenovergestelde van sportief? Denk dan aan een gezellige high-tea of een etentje. 

Een persoonlijke tekst

Het kan nogal lastig om een persoonlijk cadeau te vinden, maar wist je dat je sommige producten makkelijk kunt personaliseren? Is jouw vriendin helemaal weg van koken en kan ze uren spenderen in de keuken? Kies dan voor een keukenschort met een persoonlijke tekst. Zo maak je het schort toch net iets meer dan een simpel schort. Maar je kunt ook een sleutelhanger kopen met persoonlijke tekst. Kies voor een mooie foto en zet hier een leuke tekst bij. Je zult zien dat ze de hanger altijd bij zich wil dragen. Artikel door GMU.online

 

Author: Kim

Share This Post On