Schoenen maken de man

Dat schoenen een extra dimensie geven aan je outfit, hoef je vrouwen geen twee keer te vertellen. Maar ook voor mannen wordt de zoektocht naar de juiste schoen steeds belangrijker. En dit laten ze niet bij één paar. De meest bijzondere exemplaren doen hun intrede binnen de wereld van de herenschoen. Maar ook wanneer je niet te overweldigend voor de dag wilt komen is er keuze genoeg. De schoen functioneert hierbij niet alleen als fashion item, maar weerspiegelt simpelweg ook je persoonlijkheid. Lees hier alle ins en outs op het gebied van de herenschoen.

De keuze is reuze

Zowel bij de mannen als bij vrouwen draait het dit voorjaar in de fashionwereld om kleur, gekke printjes en opvallen. Dit is ook terug te zien op het gebied van de herenschoenen. Gelukkig wordt er hierbij ook gedacht aan de mannen waarvoor dit nét even iets te hoog is gegrepen. Van Bommel Herenschoenen speelt hier goed op in door een groot assortiment herenschoenen aan te bieden, met voor ieder wat wils. Je eigen stijl kiezen was nog nooit zo makkelijk. Ga je voor een gek printje? een paar mooie sneakers? Of maak met die bruine laarsjes jouw outfit helemaal af. De keuze is aan jou!

 

In alle soorten en maten

Leef je al jaren op grote voet of of gooit die hoge wreef weer eens roet in het eten? De zoektocht naar het droompaar is niet voor iedereen even makkelijk. Ga goed voorbereid op pad bij je zoektocht naar de juiste schoen. Wanneer je de winkel binnenwandelt op zoek naar een paar schoenen passend bij die verhoogde wreef,  let dan op het volgende:

 

  • Makkelijk verstelbaar: kies schoenen die je makkelijk naar de gewenste maat kunt afstellen, zoals een veterschoen. Een schoen met klittenband kan hierbij ook een uitkomst zijn.
  • Lage schoen: de instap van een lage schoen is vaak groter, waardoor er makkelijker een passende match gevonden kan worden. Wil je ook graag eens de show stelen met paar leuke laarsjes? Ga dan voor een mooi exemplaar met een rits aan de zijkant.

 

Laarsjes zijn hot

De laarsjestrend bij mannen blijft á la 2018 nog steeds helemaal hot and happening. Daar waar het aanbod eerder nog nihil was, is het assortiment aan herenboots in de loop der tijd aanzienlijk uitgebreid. Blijf eindeloos variëren! Kies je voor een paar stoere veterboots? De veelzijdige chelseaboots waar je gemakkelijk uit kunt stappen door het gebruik van elastieken? Of ga je toch gewoon voor het laarsje met rits? Eén ding is zeker: een paar laarsjes mag tegenwoordig niet meer ontbreken in de schoenenkast van de man!

Author: Kim

Share This Post On