Sneakersokken onmisbaar wapen in mode arsenaal

Vandaag ga ik de barricade op om een pleidooi te houden voor sneaker sokken. Wat zijn sneaker sokken? Okay dan laten we beginnen met een definitie. Sneakersokken zijn sokken speciaal ontworpen om gedragen te worden in het type schoen dat wij mensen ook wel een sneaker noemen. Denk aan Nike of Adidas sneakers. Maar veel mensen vinden het geen porum dat wanneer je sneakers draagt, en daar boven dan een short (geen lange jeans) dat je dan sokken boven de sneakers ziet uitkomen. Vandaar hebben slimme mode en sokken bedrijven bedacht, we maken sokken die niet verder reiken dan de enkels. En zo was de sneakersok geboren jongens en meisjes!

Ik herinner het me nog als de dag van gisteren dat ik voor het eerst sneakersokken kon proberen. Ik was in een modezaak in Haarlem. Ze hadden daar sneakersokken. Ik dacht hey wat zijn dat nou voor rare kleine sokken. Ik mocht ze uitproberen van de eigenaresse van de winkel. Dat deed ik. Er ging een wereld voor me open. Wat zitten die sokken lekker. En wat fijn zeg, dat ze zo kort zijn, dat voelt een stuk frisser op tropische dagen! Ik was om en kon nooit meer terug naar normale sokken.

Waar koop ik ze? Nou ik heb een paar sokken gekocht bij die winkel in Haarlem. Maar tegenwoordig koop ik ze eigenlijk online. Ik deel hieronder met je een super toffe deal die ik onlangs vond:

Sneakersokken – SALE met korting tot 50% – Gratis verzending en 100 dagen gratis retour

Uitverkoop tot wel helft korting, waar vind je dat tegenwoordig nog. Nergens toch. Ik ben zeer onder de indruk ik vraag me zelfs af, hoe kunnen ze dit doen. Maken ze Ć¼berhaupt wel winst op die sokken ofzo?

Ik vind het ongelooflijk maar ze bestaan echt, sneakersokken haters. Speciaal voor die mensen hebben ze ook aanbiedingen voor normale sokken:

Sokken – SALE met korting tot 50% – Gratis verzending en 100 dagen gratis retour

Ik zou er gelijk een zootje inslaan dan zit je de komende jaren goed!

Author: Kim

Share This Post On