Strandmode 2016

Kerst, autoruiten krabben en dikke sjalen zijn weer verleden tijd voor dit jaar, de zomer komt er weer aan! De zon begint eerder te schijnen en de bloemetjes beginnen weer te bloeien. Dat betekent ook dat we ons weer moeten klaarmaken voor het strandseizoen. Naast uren in de sportschool door te brengen, moet ook de kledingkast weer up-to-date zijn. Maar wat zijn de trends op het strand in 2016?

 

Prints en kleuren

Op het strand mag je lekker opvallen en daar hoort een opvallend outfit bij. Je bikini of badpak mag een felle kleur hebben en/of voorzien zijn van een leuke print. Populaire kleuren zijn knalgeel, rood, felblauw en felroze. Qua print kan je denken aan een tijgerprint, andere dierenprints, realistische fotoprints, bohemians, of andere graphics. Het mag lekker druk zijn!

 

Less is more

We mogen weer gezien worden deze zomer. Vorige jaar kende het badpak een flinke stijging, maar in 2016 kan de ouderwetse badpak echt niet meer. Wees trots op je lichaam en laat dat ook zien. Het topje mag van een dunne stof, zodat het goed bij je lichaam aansluit. Voor het broekje geldt hetzelfde “less is more” principe, een dames boxershort op het strand kan niet meer. De string en hotpants worden daarentegen wel weer ontzettend populair.

 

Strepen

Strepen op je bikini kan heel wat toevoegen aan je look. Het staat niet alleen super leuk, maar zo komt je lichaam ook mooier uit.

 

Details

Een detail aan je bikini, kan de look helemaal afmaken en maakt het minder saai. Ga bijvoorbeeld voor een bikini met slierten, studs of leuke ritsjes.

 

Benieuwd geworden naar het aanbod in bikini’s? Bekijk dan snel de nieuwe bikini collectie hier en scoor jouw strand outfit voor komende zomer!

Author: Kim

Share This Post On