Toffe merken voor jouw boxers en jeans

Veel mensen winkelen niet alleen om de dingen te kopen die ze nodig hebben, maar ook om inspiratie op te doen en kledingmerken te leren kennen die ze voorheen niet kenden. Door de coronamaatregelen is dit fysiek/offline niet mogelijk op het moment en moet je het met online winkels (webshops) doen. Veel van deze shops zijn niet gebouwd op inspiratie en hierdoor zie je dat met name mannen meer moeite hebben met originele, nieuwe fashion vinden voor zichzelf én als kerstkado. Om je hiermee een handje te helpen vind je daarom hieronder wat inspiratie qua herenmode.

Toffe merken qua boxershorts

Elke man heeft een paar goede boxershorts nodig. Boxers moeten standaard goed zitten, niet schuren en niet afzakken, maar verder zijn er grote verschillen qua smaak. De één wil basic kleuren en het merk maakt verder niet uit, terwijl de ander juist gaat voor een boxershort van een bekend merk met opvallende kleuren of patronen. De suggesties hieronder spelen hier op in:

  • Björn Borg. Bekend merk? Check! Felle kleuren en/of bijzondere prints? Check! Björn Borg heeft de beste boxershorts voor heren die op zoek zijn naar coole prints, zoals bijvoorbeeld winter prints en camouflage patronen.
  • Comfyballs. De naam zegt eigenlijk al genoeg: dit merk maakt boxers met een zo goed mogelijke pasvorm. Hun doel is maximum comfort en als je op zoek bent naar goede, rustig ogende basics qua boxershorts dan kun je zeker bij hun terecht.
  • Diesel. Dit merk zit qua designs een beetje tussen de kleding van Björn Borg en Comfyballs in: ze hebben de leuke, betaalbare basics maar ook ondergoed waar je een fashion statement mee maakt.

Coole merken qua jeans

Nog zo’n kledingitem wat lang meegaat voor mannen: jeans. Jeans zijn natuurlijk duurder dan boxers, maar daarnaast zijn er ook meer varianten: regular fit, tapered, skinny, etc. Vervolgens zijn er ook nog eens meer jeansmerken. Dit alles maakt het kiezen van jeans voor mannen lastiger. Daarom volgen hieronder een aantal supersimpele suggesties om je keuzestress te verminderen.

  • Wrangler. De beste jeans voor mannen die op zoek zijn naar kleding die ze elke dag kunnen dragen vind je bij Wrangler. Dit merk maakt namelijk jeans in kleuren die je kent en gebruikt designs die je gewend bent. Hierdoor kun je hun broeken dragen naar bijna elke gelegenheid, inclusief je werk. Best fijn, toch?
  • G-Star. G-Star jeans draag je naar een feestje of festival (zodra het weer mag) en alleen op kantoor als je werkt voor een stel hipsters. Dit jeansmerk helpt je namelijk met opvallen. Denk dan aan ripped jeans en aparte wassingen, bijvoorbeeld.
  • PME Legend. Dit Nederlandse merk zit ergens tussen Wrangler en G-Star in qua spijkerbroeken: ze hebben de bekende kleuren (blauw en zwart), maar ook opvallende ontwerpen.

Hopelijk heb je nu wat meer inspiratie voor je volgende “fashion shopping spree”. Door de pandemie zul je voorlopig online moeten shoppen, maar het is even wat het is. Er zitten betere tijden aan te komen en tot die tijd heb je in ieder geval genoeg ideeën voor de aankoop van je volgende paar boxers en jeans.

Author: Kim

Share This Post On