Wat is een entreslovloer?

Entresolvloeren, ook wel etagevloer, bordes, mezzanine, tussenvloer, verdiepingsvloer, zolder of magazijnvloer genoemd, is een lichte en demontabele constructie die de netto werkruimte van een bedrijfspand vergroot. Hoger gelegen ruimtes worden maximaal benut en u kunt veiliger werken.

Tevens zijn deze vloeren snel monteerbaar en makkelijk demonteerbaar. Wilt u uitbreiden maar u heeft geen budget beschikbaar voor een begane grond uitbreiding? Zoek dan niet verder en kies voor een entresolvloer. Een perfecte keuze voor iedere magazijninrichting. In combinatie met een legbordstelling of palletstelling is entresolvloer een zeer populaire keuze voor uw magazijn.

Wij zijn gespecialiseerd in montage van entresolvloeren. Ons montageteam voldoet aan alle Europese eisen en reglementen en monteren dagelijks vloeren. Hierdoor bent u gegarandeerd van een juiste en veilige opbouw van uw vloer. Het woord entresol is afgeleid van etage, de Engelse term is mezzanine floor. Wij hebben verschillende vloeren gemonteerd in het buitenland (zie referenties). De vloerafwerking van entresolvloeren bestaat uit verschillende types hout of roosters en zelfs een kunststof afwerking is mogelijk. Personen betreden de vloer door middel van een trap (35, 45 of 50 graden). Voor het plaatsen van goederen en/of pallets op de vloer bestaan er verschillende veilige palletopzetplaatsen. De open zijdes aan de zijkant worden voorzien van leuningwerk die voldoen aan alle huidige Europese eisen. Hierdoor zijn personen altijd optimaal beveiligd wanneer zij de vloer betreden.

Author: Kim

Share This Post On